Liefde voor de natuur is een krachtbron

De natuur liefhebben, is een krachtbron.

Mooie mensen zijn begaan met de natuur…..

Klimaat wetenschappers zijn er al langer over eens, dat het met de natuur niet zo geweldig gaat. Het nieuws staat er bol van, dat  de aarde en met al wat er op leeft zo’n  beetje op zijn end loopt. En dus volgens vele hebben we een slecht vooruitzicht als er niks gaat veranderen in normen en waarden voor de natuur. We willen als mens vooruit denken, hoe we oud willen worden en in hoe we willen staan met ons wensen en dromen in de verdere toekomst. De offers die we moeten brengen zijn niet klein, we zullen als mens grote stappen moeten zetten voor de aarde. Verandering begint bij ieder. Ik als kapper draag er een stukje aan mee, om met gezonde producten te werken. Voor de klant en mijn zelf en de aarde. Samen kunnen we de aarde weer sterk maken. Elk begin is er een.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Liefde voor de natuur is een krachtbron

 1. Hey natuurkapster,
  Petje af voor jouw. Begaan met de natuur, een voorbeeld voor vele.
  Chapeau voor je prachtige site.
  Je bent een mooi mens, altijd een lach.
  Jij verdient het!
  Bij deze kapper(natuurkapper)voel ik me thuis.
  En dan ook nog genieten van de mooie natuurrijke omgeving wanneer ik in de kappersstoel zit, is echt de kers op de taart.
  Liefs

 2. Hoi Liesbeth,

  Sinds ik jouw salon bezoek, krijg ik zoveel complimenten over het model en de haarkleur, dat ik echt blij ben dat ik de stap ooit gewaagd heb om naar Baarle- Nassau te rijden.

  Jouw kennis en producten zijn van hoog niveau.

  groet, Conny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *