Figuur in harmonie

Elke postuur is uniek & wat is jouw kledingcode?

Elk ander lichaamsvorm vraagt om andere accenten. Bijvoorbeeld heb je een lang bovenlichaam maar korte benen, dan is een rok en broek met hoge taille beter dan een lage heupbroek of lage taille rok. Een rond lichaam vraagt niet om dikke stugge stoffen en transparante stoffen, maar juist soepele stoffen. Ben je breed in het gehele postuur, dan zijn strepen in de breedte niet echt versmallend, juist in de lengte geven tegenwicht. Zo zijn er zovele extra mogelijkheden om het juiste accent te leggen bij elk lichaamsvorm. Elk lichaam heeft zo zijn eigen mooie accenten.

Met de kleuranalyse en kledingcode laten willen wij een geheel laten zien, wat aan mogelijkheden zijn voor een juiste outfit in jouw kleur en style.

De kleuranalyse en kleuradvies zijn twee aparte adviezen, en de kledingcode is een enkel advies ( welke kleding past bij jou).

Kleuranalyse (doeken) en kleuradvies ( make-up, haar, kledingkleur) en seizoenpaspoort kosten ter info graag op afspraak, voor een juiste info gesprek.

De kledingcode zetten wij in het najaar voort ivm aanvraag. De kledingcode gaat met behulp van een werkboek, om zo met de klant stap voor stap te bekijken, waar haar juiste accenten liggen voor haar kledingcode. De kledingcode en werkboek kosten zijn in het najaar ter info.

Eventueel make-up advies en opmaken. Haarkleur advies en haarkleuring vergt meer tijd bij een kleuranalyse.

Wij doen geen workshops tot heden in al deze consulten, per persoon geven wij advies.

Duurtijd afhankelijk wens consult.

Welke lichaamsfiguur heb jij?