Haar kunstenaar

 

 

TWEEDE LEVEN

Midden in het groene hart van Baarle-nassau is mijn salon gevestigd, en in het jaar 2005 opgestart. Onze salon is met oude spullen ingericht, zo geef je toch een soort van nieuw tweede leven aan spullen.

 

BLOEMENTUIN

Natuurlijk ook  geen chemische luchtjes in de salon, maar juist bloemen en kruidengeuren. De moestuin is mijn hobby, en brengt sinds een paar jaar een leuke oogst op voor allerlei kruiden theetjes, onze klanten zijn er dol op.

 

BUITENSALON

De salon heeft ook een unieke buitentuin, midden in het groen. De buitensalon gaat op het moment open wanneer  het zonnetje te voor schijn komt.

 

MIJN WERK NIET STANDAARD
Ik werk puur uit gevoel mijn werk  is mijn passie. Met mijn eigen creatieve inzichten, op een eigen persoonlijke manier, juist niet standaard.

 

HAAR KUNSTENAAR

Soms krijg ik een leuke opmerking van een klant, dat ik speel met het haar, als een soort van haar kunstenaar. Haar is niet zo maar haar, je moet de structuur voelen en weten wat je er met kunt, en dan uiteindelijk tover je  een mooi kapsel te voor schijn.  Zo ook met haar tinten, op het eerste oog moet je al kunnen zien welk haarkleurpalet bij die persoon past.

 

OLIEBE

Mijn passie voor plantaardige haarkleuringen. Dankzij Oliebe kan ik mijn creatieve kant en mijn passie voor de natuur samen verbinden. Oliebe heeft een fantastisch natuurlijk haarkleurpalet. Met dit product kunnen werken, bezie ik als een voorrecht. Nog mooier is dat het niet schaadt voor de gezondheid van de klant en ook dus niet schaadt voor de kapper. Beauty gaat immers ook om innerlijke schoonheid, dus met een haarzuiver product komt dit mooi tot zijn recht

 

HET KAN PUUR MET PLANTEN ALS KUUR. Glans en houdbaarheid van een plantaardige haarkleur

Bij een plantaardige haarkleuring wordt er een  filmlaagje om het haar gelegd, zodat de kleur opbouwt op een natuurlijke manier, daardoor is er geen afbreuk van je haarstructuur en of natuurlijk kleurpigment. De haarkleur blijft intens mooi, en slijt niet naar meerdere keren wassen. Met een plantaardige haarkleuring verkrijgt je haar een optimale natuurlijke uitstraling.

 

Natuurkapper

Eerlijk en puur en de schoonheid uit de natuur kunnen halen. Onder rijkdom versta ik: je rijk voelen van binnenuit, verbondenheid voelen met mensen en dieren en de natuur.

 

MIJN WENS

Mijn wens is dat de komende generaties kappers in hun opleiding bewust gemaakt worden, wat beter is voor gezondheid. Het besef dat je als kapper met producten werkt die de gezondheid van de klant niet nadelig belast, en uiteraard voor jezelf als kapper niet.