New Season herfst

 Inspiratie uit de natuur 

De herfst in je haar met een 100% natuurlijke haarkleuring van oliebe, een natuur haarkleuring puur uit bladeren en kruidjes en henna, zonder fratsen geen synthetische toevoegingen. Kies uit de kleuren van oliebe,  mahoney, copperred, copperblond, warmbruin, warmrood, zandblond…En je bent helemaal in een natuurlijke trend met het nieuwe  haarkleur palet herfst seizoen van oliebe.

Henna is de basisplant van oliebe, die samen met pure kruiden en gedroogde bladeren en bloempjes  telkens een natuurkleur bepaald in het natuurlijke haarkleurpalet van oliebe.

Henna  is grijsdekkend voor een lichtblondserie, tot copper en rood en donkerblond en bruin haartinten.

Wij werken met oliebe en organic. Oliebe is een 100% natuur haarkleuring, organic  is  geen volledige natuur haarkleuring, maar werkt wel zonder ammonia, en parabenen. Alleen de 100% pure natuur haarkleuringen zijn vrij van alle synthetische stoffen.

Voor een dubbele natuur haarkleuring van oliebe de  donkere natuurtinten,  zijn wij enige tijd bezig met de behandeling, omdat de natuurkleuring in twee stappen gedaan wordt. Ook de hoeveelheid uitgroei en dikte haar  en de haarkleurwens is van belang,  wij  bespreken daarom met onze klant wat geschikt is voor het haar voor een we een natuur haarkleuring van oliebe beginnen. De natuurhaarkleuring van oliebe is van hoogwaardige kwaliteit, beter voor je structuur van je haar, en hoofdhuid, en gezondheid, en laat geen onnodige reststoffen achter en in je bloedbaan ( reststoffen uit synthetische bronnen worden binnen enkele seconden opgenomen in onze bloedbaan).

Kijk voor meer info lichaam zonder gif.

Voor info geven wij graag advies in onze salon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *